Råndalen

Träna i råndalen

Sommaren 2022 kommer vi att bjuda på ett helt nytt koncept i Råndalen, ett komplett träningspaket med ett gäng riktigt bra OL-träningar i fantastisk terräng.

Det kommer att bli träningar på hela fyra olika kartor, både de fina kartorna från Obygshelgen och en del helt nyritat. Vi kan utlova terräng, banor och träningar av absolut toppklass med helt olika karaktär, som passar perfekt för er som planerar ett läger eller semester i fjällen under sommaren 2022.

Tanken är att göra ett helhetskoncept med olika typer av ol-träningar som passar bra ihop för upp till en veckas läger, kompletterat med långpass på fjället, backrace och annat kul. Träningarna ska vara tillgängliga under hela sommaren. Det blir fokus på bra kvalitet och ska passa både elit och bredd, från 16 år och uppåt. Så skriv in Råndalen i kalendern för 2022 och håll utkik här för mer info under vintern

Köp träningskarta

Kartorna kostar 75 kr styck och betalas via Swish 123-2260248 eller Bankgiro 5270-6041.

Beställningen kommer att skickas till dig med post inom en vecka från att vi mottagit din betalning. Vi skickar även kartor utrikes, ange då land efter ort nedan.

Hitta hit